Samuelin Poloneesi

Hyvä PPKY:n jäsen

Muistathan ilmoittautua Samuelin Poloneesiin! Ilmoittautuminen jatkuu marraskuun loppuun asti.

Huomaathan varsinkin, että perjantain maakuntakonserttiin ilmoittautuminen tapahtuu suoraan meille. Sinne toivomme suurta joukkoa tämän seudun pelimanneja esiintymään vieraiden iloksi!

Ilmoittautumisohjeet:

1.    Perjantain maakuntakonsertti Tulindbergin salissa klo 19: ilmoittautumiset suoraan Annamarille (martinviita@gmail.com) tai Annelle (anne.riepula@pp.inet.fi).

2.    Kaikki muut Poloneesin esiintymistilaisuudet lomakkeella tämän linkin kautta:

Lomakkeen kautta esiintymismahdollisuuksia saa seuraaviin tapahtumiin:

o    15.3. Perjantain Poloneesiklubi klo 21->, Voimala tai Tuba

o    16.3. klo 10-11, Lasten konsertti, Valvesali, Kulttuuritalo Valve

o    16.3. PR-soittoja klo 10-14, palvelukeskukset, hoitokodit

o    16.3. PR-soittoja klo 10-14, kauppakeskukset, kirjastot, ym.

o    16.3. Aulasoitot, Oulun musiikkikeskus

o    16.3. Pelimanniparaati klo 14-17, Tulindbergin sali (akustinen)

o    16.3. Lauantain Poloneesiklubi klo 21.30->, Voimala tai Tuba

o    17.3. Kansanlaulukirkko klo 10, Paikka ilmoitetaan myöhemmin

o    17.3. Aulasoitot, Oulun musiikkikeskus

o    17.3. Yhteissoitto pääjuhlassa klo 13, Madetojan sali

Liitteellä on vielä nämä samat ohjeet sekä muuta tärkeää asiaa Samuelin Poloneesista.

Turusen Sahalla on yhteissoittoharjoitukset  su 20.1.2019

klo 11 - 14, su 17.2.2019 klo 11 - 14  ja  su 10.3.2019 klo 11 - 14. Harjoituksissa soitetaan niitä kappaleita, joita esitetään Samuelin

Poloneesin eri tilaisuuksissa, mm perjantai-illan Pohjois-Pohjanmaan konsertissa.  Harjoitellaan esim. seuraavia kappaleita: Heino-Matin

valssi, Kaartotie, Oulun seudun Purppurin valssi, Riemupelimannien  marssi, Vepsän marssi, Sandran valssi, Lungin polska 2   ja laulut Heila

Helsingissä, Mua muistatko, Pienenstä pojasta olen myllyllä käynyt,  Sinun kanssa. Tie meni, Täällä selkiällä merellä.

terveisin sihteeri Anne