Pohjois-Pohjanmaan kansanmusiikkiyhdistys ry

pohjois- pohjanmaan kansanmusiikkiyhdistys

Kansanmusiikki ja kansantanssi

Iin Syyssoitto su 22.10.2017 klo 14.00

Kansanmusiikki- ja kuorokonsertti Valtarin koululla (Koulutie 2 91100 Ii )

Iin Syyssoitto järjestetään tänä syksynä 20. kerran. Syyssoitto on alkujaan ollut Iin Laulupelimannien syyskonsertti. Vuosien kuluessa konsertteihin on tullut mukaan muitakin esiintyjiä ja alunperin kansanmusiikkikonserttina ollut tilaisuus on nykyisin muodostunut monipuoliseksi konserttitilaisuudeksi, jossa esiintyy edelleen monta kansanmusiikkiryhmää ja lisäksi useita kuoroja. Tänä vuonna konsertissa esiintyy 12 eri ryhmää. Lisäksi ohjelmassa on kaikkien esiintyjien yhteisnumeroita. Myös yleisö pääsee osallistumaan yhteislauluihin. Esiintyjiä on mukana Iistä, Oulusta, Kemistä ja Haaparannalta. Konsertti on kahvikonsertti, koko konsertin ajan salissa toimii kahvila, jossa voi kahvittelun aikana kuunnella esityksiä.

Konsertin esiintyjät:

Iin Laulupelimannit , Kuivaniemen ja Simon Pelimannit, Oulun Huuliharppupelimannit, Siniruoko, Akustiset , Ruska kuoro , Remolo, Iin Mieslaulajat, Pohjankartanon mandoliiniorkesteri, Juuret Suomessa-kuoro , Ii-Team , Käköset-kuoro

Konsertin järjestäjänä Iin Laulupelimannit ja Pohjois-Pohjanmaan Kansanmusiikkiyhdistys ry

Iin Laulupelimannien uusi joululevy "Joulukuusella" on valmistunut. Levy sisältää joululauluja ja -runoja. Levyn julkistamiskonsertti on Iissä Nätteporin auditoriossa ti 1.12.2015 klo 18.00.

Katso Ajankohtaista

Levynjulkaisu tilaisuus:

Levynjulkaisukonsertti

Levynjulkaisukonsertti on keskiviikkona 29.4.klo 19.00 Turusen Sahalla, Pikisaarentie 10, Oulu. Konsertissa esiintyy levyllä mukana olevia yhtyeitä. Lippu 5 €, esiintyjät ilmaiseksi.  Huom! Tilatut CD-levyt voi hakea konserttipaikalta, myös levyllä esiintyvien kappaleet. Levyt voi maksaa paikanpäällä yhdistyksen sihteerille.