Uutisia 05/2020

Jäsenistöllemme lähti tänään jäsenkirje, joka sisälsi seuraavia päivityksiä:

Uusi johtokunta

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin helmikuussa Katja Lampelan kurssin yhteydessä, ja siellä valittiin yhdistykselle seuraavanlainen uusi johtokunta:

Esko Holappa (Pyhäjärvi), puheenjohtaja
Osmo Hakosalo (Oulu), varapuheenjohtaja
Liisa Kantola (Oulu), sihteeri
Annamari Martinviita (Oulu), rahastonhoitaja
Aale Luusua (Oulu)
Heino Haavisto  (Nivala)
Anna-Leena Järvinen (Pyhäsalmi)

Varajäsenet:
Unto Kukka (Ii)
Heikki Pylväs (Pyhäsalmi)
Jori Hiltunen (Oulu)

Lockdown Jenkka

Yhdistys on mukana toteuttamassa kansanmusiikkivideota yhteistyössä kansantanssiryhmä Polokkareiden, Oulu Folkin ja Nuorisoseura Vilikkaan kanssa. Teaser-video julkaistiin lauantaina 16.5. kansanmusiikin ja kansantanssin päivän kunniaksi, ja löytyy Facebook-sivuiltamme. Soittajat ja tanssijat ovat työn touhussa kuvaamassa materiaaleja, ja koko projektin tuotos julkistetaan 29.5.2020 YouTubessa, Facebookissa ja totta kai näillä sivuilla.

Jameja Oulun puistoissa

Kesällä toivoaksemme on mahdollisuus järjestää puistojameja Oulussa, sään ja suositusten salliessa! Järjestelyt tapahtuvat suhteellisen lyhyellä varoitusajalla ja ovat riippuvaisia säätilasta, joten seuraathan Facebook-sivuamme ja ryhmää ”Kansanmusiikki Pohjois-Pohjanmaalla”.

Juhlakonsertteja tulossa  

Perinteinen Iin Syyssoitto järjestetään sunnuntaina su 11.10.2020  klo 14.00, laittakaapa kalentereihin! Kyseessä on Iin Laulupelimannien 50-vuotisjuhlakonsertti.  Konsertti järjestetään, mikäli koronatilanne sallii. Muutoin konsertti siirretään myöhempään ajankohtaan. Pohjankartanon mandoliinien tälle keväälle suunniteltu 25-v juhlakonsertti siirtyi koronan vuoksi syksylle. Tarkempi päivämäärä ei ole vielä tiedossa.

Yhdistykselle kansantanssijaos ja oma yhtye

Yhteistyötä kansantanssijoiden kanssa tullaan lisäämään. Perustimmekin yhdistykselle kansantanssijaoksen, johon jäseniksi nimettiin Annamari Martinviita ja Hanna Poikela. Käynnistelemme myös yhdistyksen oman yhtyeen toimintaa. Ohjelmistoa ja suunnittelua tehdään aluksi hallituksen pienryhmän voimin.