Varjo-Kaustinen Iissä ja Oulussa

Erikoisempi heinäkuu tuottaa erikoisempaa ohjelmaa! Kaustisen kansanmusiikkijuhlat juhlitaan virtuaalimuodossa, ja festaritunnelmaa voi hakea paikallisesti omista Varjo-Kaustis-tapahtumistamme:

Huilinkipäivä 12.7.

Yhteislaulusoittoa Huilingin alueella keväällä 2020

Tavataan Iissä Huilingin lavalla (Puistotie 4, 91100 Iin Hamina) ja soitetaan ja lauletaan yhdessä. Päivän ohjelma:

Klo 14-15 Osmo Hakosalo johdattelee paikallisten soitteiden saloihin
Klo 15-16 Unto Kukka harjoituttaa paikallista laulumusiikkia
Klo 16-17 Yhteislaulutunti, vetovastuussa Iin Laulupelimannit

Kaikki mahtuvat mukaan soittamaan ja laulamaan! Nuotteja on jaossa täällä. Yhteislauluista Iin Laulupelimannit on tehnyt myös videoita, jotka löydät täältä.

Untolta seuraavat terveiset sijainnista: Näyttämöllä ja katsomossa on katto, joten sade ei ole haittana. Kannattaa pukeutua sään mukaisesti, mereltä voi tuulla viileästikin. Alueen kahvio ei ole auki sunnuntaina, mutta parin-kolmen sadan metrin päässä on leirintäalue ja huoltoasemia , joissa on kahviot ja vessat. Offit ym mukaan sääskien varalta. Jos soittaja tarvitsee jakkaran, voisi varalta pistää auton perään oman retkijakkaran. Katsomossa on kyllä runsaasti istumatilaa. Paikalla on saatavana käsidesiä ja yhteislaulujen sanoja riittää yleisölle ja esiintyjille. Parkkipaikkoja on jonkin verran kahvilan pihassa, kirkon ja kirjaston sekä kunnantalon parkkipaikoilla.

Lämpimästi tervetuloa, ota kaverikin mukaan!
Lisätietoja: Unto Kukka p. 040 7217987
Facebook-tapahtuma

Huutokatrilli ja jamit Oulussa 13.7.

Huutokatrillia Kaustisen kansanmusiikkijuhlien tyyliin Rotuaarilla! Vain kävelytaito tarvitaan, loput opit jakaa paikan päällä Hanna Poikela ystävineen, säestämässä iloinen joukko paikallisia pelimanneja.

❗ Huomioidaan toistemme terveys: Tanssi mennään alusta loppuun samalla neljän henkilön kuviolla ja parinvaihtoja tapahtuu vain tuon kuvion sisällä. Näin saamme lähikontaktin minimoitua. Turvavälejä ei tanssissa kuitenkaan voida pitää, joten osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Jääthän kotiin, jos tunnet olosi sairaaksi tai epäilet altistumista koronavirukselle!

🌧 Säävaraus: sateen sattuessa siirrymme Rotuaarilta Ainolanpuistoon kesäteatterin katoksen alle. Katso vahvistettu sijainti Facebook-tapahtumasta tapahtumapäivänä!Katrillin jälkeen jamit Hemingway’s Pubissa!

Facebook-tapahtuma

Oulun Pammauksen yhteislauluilta 16.7.

Oulun Pammaus vetää yhteislaulut iltanuotion korvikkeeksi torstaina 16.7. klo 19. Hemingway’s Pubissa (Kirkkokatu 8, 90100 Oulu). Ohjelmassa ikivihreitä, ja laulujen sanat ovat jaossa paikan päällä.

Facebook-tapahtuma

VirtuaaliKaustinen 13.-19.7.

Koko ensi viikon ilonamme VirtuaaliKaustisen todella laaja ohjelma, jonka kaikki tiedot omalla sivustollaan.